Content voor Ingelogde Gebruikers

Werkplek huren: unieke locatie én lage prijs!

MKB Park de Viersprong in Woudenberg

Hallo ondernemer! Ben jij op zoek naar een geschikte locatie om een werkplek te huren? MKB Park de Viersprong biedt uitkomst. Op dit unieke landgoed zijn genoeg flexwerkplekken om de werkzaamheden voor jouw bedrijf goed uit te kunnen voeren, voor een lage prijs per uur óf maand. Lees meer over de mogelijkheden!

Een flexibele kantoorruimte: ideaal voor ondernemers!

Als ondernemer ben je veel op jezelf aangewezen: wanneer je nog geen eigen kantoor hebt, werk je waarschijnlijk veel vanuit huis. Goed voor de focus, maar op termijn kan je je best een beetje alleen gaan voelen. Wanneer jij nog geen personeel of geen vaste samenwerkingspartner hebt, kan het werken op een flexibele kantoorruimte een ideale oplossing zijn. Zo heb je een goede plek om te werken, kom je veel mede zzp-ers tegen én zit je midden in de natuur. Ideaal voor een wandeling tijdens de lunch!

Werkplek huren per uur of per maand

Op het MKB Park in Woudenberg zijn genoeg flexwerkplekken beschikbaar. Wil jij gebruik maken van een van de flexwerkplekken? Dat gaan we voor je regelen: je bent van harte welkom om een dag proef te werken. Bevalt het werken bij het MKB Park? Dan zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Wil jij af en toe een werkplek huren? Dan is het mogelijk per uur een werkplek te huren.
  • Onbeperkt gebruik maken van de werkplekken? Sluit een maandabonnement af! Hierbij ontvang je gratis een abonnement op het Coachhuis, waardoor jij door heel Nederland coach- en vergaderruimtes kunt huren. Dit kan al vanaf € 195 per !

Huur een werkplek en ontmoet andere ondernemers!

Werken aan jouw eigen onderneming en tegelijkertijd andere ondernemers ontmoeten? Dat is het voordeel van het werken op het MKB Park in Woudenberg! De Viersprong is de ideale uitvalsbasis voor zzp’ers uit Woudenberg, Doorn, Amersfoort en omgeving. Heb je vragen over het werken op MKB Park de Viersprong? Neem dan contact met ons op, dan zien we je binnenkort graag verschijnen!

 

Flexwerkplek
Flexwerkplek
Flexwerkplek reserveren?


    Scroll naar boven