Ga naar hoofdinhoud

Wat zijn de contactgegevens?

De Viersprong
Zeisterweg 82
3931MG Woudenberg

Veelgestelde vragen

Professioneel video systeem

Vergaderkamer de Specht is voorzien van een professioneel video conference systeem met camera en unit. Hiermee kunt u tot 12 personen video meeten. Daarnaast is er een losse unit beschikbaar die op elke vergaderkamer kan worden gebruikt van 2 tot 4 personen.

Welke flexplekken kan ik huren?

De Viersprong biedt goed ingerichte werkplekken aan grote tafels die je deelt met andere ondernemers. Ook zijn er kleinere werkplekken in een grand café-setting en werkplekken met privacy stoelen. Je kunt dus een plek kiezen afhankelijk van wat je die dag gaat doen. Bij alle flexplekken is een fantastisch uitzicht op het park inbegrepen.

Is er koffie, thee en lunch?

Ja natuurlijk. Heerlijke verse bonenkoffie en verschillende theesoorten zijn onbeperkt inbegrepen in de huurprijs. Op dit moment is er nog geen lunchmogelijkheid aanwezig binnen de Viersprong. Voor grote groepen kunnen wij lunch regelen.

Wat zijn de kantoorfaciliteiten?

Wij beschikken over superstabiel en snel glasvezel internet en is voor iedereen beschikbaar. Ook zijn er multifunctionele printers aanwezig met USB. Meerdere werkplekken zijn voorzien van instelbare bureaustoelen.

Zit ik elke dag op dezelfde plek?

Nee, je huurt een flexplek en iedereen kan elke dag gaan zitten waar er plek vrij is. Er is wel elke dag een plek om te werken gegarandeerd.

Wat zijn de openingstijden?

De Viersprong is open van 9 tot 18 uur op werkdagen. In de toekomst worden deze tijden en dagen uitgebreid. Nu is dat alleen mogelijk op afspraak.

Kan ik mijn spullen laten liggen?

Er zijn kluisjes aanwezig, waar spullen tijdelijk opgeslagen kunnen worden. Flexplekken die ook gebruik maken van het virtueel kantoor krijgen een persoonlijk kluisje.

Wat kost een werkplek?

Wij hebben verschillende vormen flexplekken. De actuele prijzen kan je direct hier vinden. Dit is inclusief koffie, thee, wifi en printen.

Hoe huur ik een werkplek?

Klik hier en vul je gegevens in. Je ontvangt dan een bevestiging per email en een factuur voor betaling.

Betalen

Je ontvangt een factuur voor de werkplek. De betaling verloopt via een automatische incasso.

Is een werkplek fiscaal aftrekbaar?

Het huren van een werkplek valt onder zakelijke kosten en is daarmee fiscaal aftrekbaar, net als de btw. Je kunt de factuur opnemen in je zakelijke administratie.

Kan de Viersprong als postadres gebruiken?

Ja, dat kan voor een bedrag van 45 euro per maand, exclusief BTW. Gebruik als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel is niet mogelijk.

Hoe zeg ik en werkplek op?

Je kunt je contract op elk moment beëindigen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ook wij kunnen de overeenkomst eenzijdig opzeggen wanneer er sprake is van overlast of andere zaken die niet passen bij de Viersprong.

Ik kan niet betalen of ben te laat met betalen

Neem zo snel mogelijk contact op met de Viersprong. Zonder betaling kun je immers geen gebruik maken van je werkplek.

Wat is het Coachhuis en wat kan ik ermee?

Lidmaatschap van het Coachhuis krijg je cadeau bij het huren van een flexplek. Je kunt hiermee door heel Nederland op locaties van het Coachhuis ruimtes boeken.

Kan ik een kleine vergaderruimte huren?

De Viersprong heeft verschillende overlegruimtes beschikbaar. Ruimtes tot 6 man kun je via het Coachhuis boeken. Lidmaatschap van het Coachhuis krijg je cadeau bij het huren van een flexplek; je betaalt dus alleen de prijs per uur voor de overlegruimte.

Ik heb een presentatie/training met veel mensen

De Viersprong heeft verschillende volledig ingerichte ruimtes beschikbaar voor grote groepen. Ook is huren van het gehele Koetshuis mogelijk. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan even contact op.

Ik wil iets bijzonders

Geen probleem. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en we bekijken wat er mogelijk is!

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.


    Back To Top