Content voor Ingelogde Gebruikers

Wat zijn de contactgegevens?

De Viersprong
Zeisterweg 82
3931MG Woudenberg

info@mkbpark.nl

FAQ

Professioneel video systeem
Vergaderkamer de Roodborst is voorzien van een professioneel video conference systeem met camera en unit. Hiermee kunt u tot 12 personen video meeten. Daarnaast is er een losse unit beschikbaar die op elke vergaderkamer kan worden gebruikt van 2 tot 4 personen.

Welke flexplekken kan ik huren?

De Viersprong biedt goed ingerichte werkplekken aan grote tafels die je deelt met andere ondernemers. Ook zijn er kleinere werkplekken in een grand café-setting en werkplekken met privacy stoelen. Je kunt dus een plek kiezen afhankelijk van wat je die dag gat doen. Bij alle flexplekken is een fantastisch uitzicht op de bossen inbegrepen.

Is er koffie, thee en lunch?
Ja natuurlijk. Heerlijke verse bonenkoffie en verschillende theesoorten zijn onbeperkt inbegrepen in de huurprijs. Op dit moment is er nog geen lunchmogelijkheid aanwezig binnen de Viersprong. Voor grote groepen kunnen wij lunch regelen.

Wat zijn de kantoorfaciliteiten?
Wifi over een 500 mbit lijn is voor iedereen beschikbaar. Ook zijn er goede printers aanwezig, kleur en zwart wit. Meerdere werkplekken zijn voorzien van instelbare bureaustoelen.

Zit ik elke dag op dezelfde plek?
Nee, je huurt een flexplek en iedereen kan elke dag gaan zitten waar er plek vrij is. Er is wel elke dag een plek om te werken gegarandeerd.

Wat zijn de openingstijden?
De Viersprong is open van 9 tot 18 uur op werkdagen. In de toekomst worden deze tijden en dagen uitgebreid. Nu is dat alleen mogelijk op afspraak.

Kan ik mijn spullen laten liggen?
Er zijn kluisjes aanwezig, waar spullen tijdelijk opgeslagen kunnen worden. Flexplekken die ook gebruik maken van het virtueel kantoor krijgen een persoonlijk kluisje.

Wat kost een werkplek?
Een flexplek kost 195 euro per maand, exclusief BTW. Dit is inclusief koffie, thee, wifi en printen.

Hoe huur ik een werkplek?
Klik hier en vul je gegeven in. Je ontvangt dan een bevestiging per email en een factuur voor betaling.

Betalen
Je ontvangt een factuur voor de werkplek. Verzoek is deze voor de start van de nieuwe maand te betalen.

Wat zegt de belastingdienst?
Het huren van een werkplek valt onder zakelijke kosten en is daarmee fiscaal aftrekbaar, net als de btw. Je kunt de factuur opnemen in je zakelijke administratie.

Kan de Viersprong als postadres gebruiken?
Ja, dat kan voor een bedrag van 45 euro per maand, exclusief BTW. Gebruik als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel is niet mogelijk.

Hoe zeg ik en werkplek op?
Je kunt je contract op elk moment beëindigen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ook wij kunnen de overeenkomst eenzijdig opzeggen wanneer er sprake is van overlast of andere zaken die niet passen bij de Viersprong.

Ik kan niet betalen of ben te laat met betalen
Neem zo snel mogelijk contact op met de Viersprong. Zonder betaling kun je immers geen gebruik maken van je werkplek.

Wat is het Coachhuis en wat kan ik ermee?
Lidmaatschap van het Coachhuis krijg je cadeau bij het huren van een flexplek. Je kunt hiermee door heel Nederland op locaties van het Coachhuis ruimtes boeken.

Kan ik een kleine vergaderruimte huren?
De Viersprong heeft verschillende overlegruimtes beschikbaar. Ruimtes tot 6 man kun je via het Coachhuis boeken. Lidmaatschap van het Coachhuis krijg je cadeau bij het huren van een flexplek; je betaalt dus alleen de prijs per uur voor de overlegruimte.

Ik heb een presentatie/training met veel mensen
De Viersprong heeft verschillende volledig ingerichte ruimtes beschikbaar voor grote groepen. Ook is huren van het gehele Koetshuis mogelijk. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan even contact op.

Ik wil iets bijzonders/anders
Geen probleem. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en we bekijken wat er mogelijk is!

Scroll naar boven