Ga naar hoofdinhoud

Het concept

Niet zo maar een kantoor, maar een plek waar je altijd weer met plezier naar toe gaat en in een inspirerende omgeving geconcentreerd kunt verzetten. Maar ook een omgeving waar een netwerk aanwezig is dat je in alle fasen van ondernemerschap versterkt. Een netwerk waar jij onderdeel van uit kunt maken. Dat bieden wij op het prachtige landgoed de Viersprong.

MKB Park de Viersprong is opgericht door zeer ervaren ondernemers en wij kennen als geen ander de ondernemersbehoefte in alle verschillende fasen van een (groeiende) onderneming. Ondernemers hebben ruimte nodig, flexibiliteit en vrijheid. Maar ook een netwerk en de juiste kennis om bij vragen de juiste keuzes te maken of bijvoorbeeld om financiering te vinden.

Het Instituut voor het Kleinbedrijf – IMK helpt ondernemers al 70 jaar lang in goede en in minder goede tijden, en brengt deze ervaring naar de Viersprong. Met het IMK is een ontmoetingsplek gevormd van experts, investeerders, zeer ervaren ondernemers en mentoren.

Daarmee is de Viersprong niet alleen een plek om te werken en te vergaderen, maar ook een plek om elkaar te helpen en te groeien. Dit zien wij als grote meerwaarde van MBK Park de Viersprong: ondernemers die samen en naast elkaar groeien.

Back To Top